Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty2.2g1.5kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 1.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal0g1g0g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g66kcal0g8.5g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641