Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 1.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0g1g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0g0.5g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.3g0g0g
Arvot/100g100g44kcal0g8.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353