Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 1.4g0.4kcal0g0g0g0g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g1.5g6kcal0.3g0g0.5g0g
Pinjansiemenet, Parrots1.2g7.7kcal0.4g0.2g0.7g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g59kcal1.4g0.4g5.8g0g
Valittu annoskoko6g30kcal0.7g0.2g2.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g15kcal0.4g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g493kcal11.7g3.3g48.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640