Kermainen kanapasta

Ruskista broileri pannulla, lisää joukkoon sipuli- ja valkosipuli.

Ruskistuksen jälkeen lisää joukkoon ruokakerma, kirsikkatomaatit ja ananaspalat.

Tämän jälkeen anna kiehahtaa kevyesti.

Lopuksi lisää valmis annos keitetyn pastan joukkoon ja sekoita.

Mausteina esim.

oregano, mustapippuri ja suola.

Jokainen tietysti oman maun mukaan.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Denvuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä penne rigate (Rainbow), annos 100g1.3g4.4kcal0.2g0.9g0g0g
Broileri, Kariniemen Fileesuikaleet hunajamarinadissa2.9g3.8kcal0.5g0g0.2g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1.3g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.2g0kcal0g0g0g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g18kcal1.4g2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.7g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g152kcal11.7g16.7g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156283