Puolukkapuuro

Sauvasekoittimella silpuksi puolukat ja hieman sokeria mukaan.

Vettä kattilaan noin 7 dl. Kiehautetaan.

Puolukat kaadetaan kiehuvaan veteen.

Lisätään melkein heti perään mannasuurimot ja ripaus suolaa.

Keitellään, kunnes mannapuuro valmis.

Jäähdytetään täysin kylmäksi ja vatkataan todella vaaleaksi ja kuohkeaksi ja tarkistetaan sokerinmäärä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Puolukka 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mannasuurimo, myllyn paras0.5g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.2g1.6g0g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.1g0.8g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.4g0g0g
Arvot/100g100g62kcal1.7g13.3g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139779