Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Oltermanni, perinteinen0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g1.1g6.3kcal0.2g0.1g0.6g0g
Rahka, valio0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu0.8g1.4kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g24kcal1g0.6g1.8g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.5g0.3g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.2g0.5g0g
Arvot/100g100g203kcal8.3g5g15g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436