Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g3.4g12kcal0.4g2.4g0.1g0.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Juusto, mozzarella 0.7g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g34kcal1g5.6g0.6g0.6g
Valittu annoskoko6g17kcal0.5g2.8g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.3g1.4g0.2g0.2g
Arvot/100g100g274kcal8.1g45.2g4.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977