Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.8g2.7kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vesi2g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)2.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 0g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy0.3g2.6kcal0g0g0.3g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g14kcal0.4g1.2g1g0.2g
Valittu annoskoko6g7kcal0.2g0.6g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g116kcal3.3g9.8g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111