Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 2.7g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Raparperi 2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale 0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)0.3g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal0g2.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g8kcal0g1.1g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g138kcal0g18.3g3.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191