Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Hapankaali 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska Eldorado0.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix0.3g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste1g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g24kcal0.8g2.2g1.2g0g
Valittu annoskoko6g12kcal0.4g1.1g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g192kcal6.5g17.7g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150