Tonnikalapihvi

Mittaa kermaviili pieneen taikinakulhoon ja sekoita korppujauho sekaan.

Anna turvota ja mausta.

Valuta tonnikalat, sekoita massaan ja lisää kananmunat.

Jos taikina on liian juoksevaa, lisää korppujauhoja.

Paista uunin keskitasolla n.200-225 asteessa, kunnes pinnassa on kaunis väri ja pihvit ovat ns. kimmoisia.

Noin 20-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.7g0.5kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä (Pirkka) 200g/150g3.5g3.9kcal0.9g0g0g0g
Korppujauho (Pirkka)0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal2.4g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko6g8kcal1.2g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.6g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g136kcal19.7g6.6g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272567