Jauhelihapihvit

Jauheliha, kananmunat, mausteet, korppujauhot, ranskalainen sipulikeitto ja öljy kaikki sekaisin.

Sitten vaivataan niin kauan, kunnes ainekset sekoittuvat.

Annetaan nousta n. 15min liinan alla, tehdään oman maun mukaan isoja ja pieniä pihvejä pellille.

Uuni 200 astetta ja n. 10-15min paistoaika.

Riippuu uunin tehokkuudesta.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Rac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.7g8.1kcal0.6g0g0.6g0g
Korppujauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g31kcal1.6g1.2g1.8g0.2g
Valittu annoskoko6g15kcal0.8g0.6g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g8kcal0.4g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g251kcal13.1g9.8g14.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298234