Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 4.4g8.3kcal1.2g0g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 1.8g3.1kcal0g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g23kcal2.4g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko6g11kcal1.2g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.6g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g184kcal19.4g1.6g11.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860