Sieni-pekoni kastike VHH

Kuullota sipuli ja pekoni pannussa, lisää voi ja sienet ja jatka paistamista kohtuullisella lämmöllä siten ettei sipulit pala.

Lisää osa kasvisliemestä sekaan, kun sienet ovat saaneet väriä.

Lisää loput kasvis-ja lihaliemet (lihaliemi syntyy samalla kun paistat pihvit toisella pannulla ja huuhdot paiston jälkeen pienellä vesimäärällä mehut pannusta, tässä kohtaa voi hyvin käyttää myös konjakkia tms.) Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna sulaa hiljalleen sekaan.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua hiljalleen.

Sakeuden saa säädettyä tummalla maizenalla kohdilleen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Vkarppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, paistettu 1.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Pekoni, paistettu 0.8g4.3kcal0.1g0g0.4g0g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemi laimennettu 1g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemi laimennettu 1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g27kcal0.2g0g2.6g0g
Valittu annoskoko6g14kcal0.1g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g7kcal0.1g0g0.7g0g
Arvot/100g100g228kcal1.7g0g21.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165804