Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1.4g1.9kcal0.3g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g6kcal0.6g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g53kcal4.9g3.3g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404