Jauhelihapihvit

Jauheliha, muna, sipulirouhe ja valkosipuli kippoon sekaisin, mausteeksi laitoin mustapippuria ja savupaprikajauhetta.

Taputtele 3 pihviä (hiukan jokaisesta "kanneksi" erilleen.

Pihvin päälle tomaatti, paprika ja kannet niskaan.

Uunissa 200c, noin puoli tuntia (riippuu uunista) .Omnom.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.6kcal0.7g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulirouhe Eldorado0.1g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g22kcal1.6g0g1.6g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.8g0g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0g0.4g0g
Arvot/100g100g174kcal12.9g0g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438983