Linssisosekeitto

Kuori ja palaoittele porkkanat ja 2cm pala tuoretta inkivääriä.

Huuhtele linssit juoksevan veden alla.

Kuumenna kasvisliemi kiehuvaksi.

Lisää porkkanat, linssit ja inkivääri liemeen.

Kypsennä keittoa 20min.

lisää joukkoon sitruunemehu ja hunaja.

Soseuta keitto ja kuummenna se tarvittaessa ennen tarjoulua.

Koristele annokset basilikan lehdellä.

Lisää suolaa maun mukaan.

Tarjoa keitto tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Linssi, punainen, Go Green0.8g2.5kcal0.2g0.4g0g0.1g
Kasvisliemi laimennettu 3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 0.2g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Basilika, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.4g1.2g0g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g60kcal3.2g9.7g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141751