Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.7g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g5kcal0.2g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g40kcal1.6g1.6g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511