Tonnikalapizza

Sekoita pohjan aineet puuhaarukalla ja levitä uunipellille.

täytteet päälle, mausta sitruunapippurilla ja tillillä ja paista 225 noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Maitojauhe rasvaton 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala öljyssä (Rainbow)0.9g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Tomaattimurska 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa0.7g2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g22kcal1.2g1.4g1g0g
Valittu annoskoko6g11kcal0.6g0.7g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.4g0.3g0g
Arvot/100g100g182kcal9.8g11.5g8.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90253