Peruna puuro

Perunoita (jauhoisia) 1 kg
Ohra- tai ruisjauhoja 1 dl
Suolaa ripsaus

Keitä kuoritut perunan lohkot vedessä.

Keitinvesi talteen.

Perunat muusiksi.

Ohentele muusi keidinvedellä suht.

notkeaksi.

Lämmäytä.

Lisää jauhot hyvin sekoittaen.

Lisää keitinvettä, jos tarvitsee.

Mausta suolalla.

Anna kypsyä hautuen tunti kannen alla.

Syödään voisilmän tai puolukkasurvoksen kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Munkki13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 5.9g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Ohrajauho 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.2g2.2g0g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0.1g1.1g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Arvot/100g100g89kcal1.6g17.7g0g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153168