Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g1.1g2kcal0.2g0g0.1g0g
Punajuuri 1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal0.4g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g80kcal3.3g4.9g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363