Kasvisgratiini

Höyrytä kukkakaali ja parsakaali melkein kypsäksi.

lisää kaalit ja paprika vuokaan.

seota kerma ja juustoraaste johon
lisää hieman aromisuolaa ja pippuria.

kaada seos kasvisten päälle ja pistä uuniin 200 asteeseen kunnes juusto on sulanut ja pinta on kauniin rusehtava.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Immi81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1.9g0.5kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl1g0.3kcal0g0g0g0g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kadett juustoraaste (Arla)0.6g1.4kcal0.2g0g0.1g0g
Täyteläinen ruoka 2% HYLA (Valio), annos 330g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.4g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g55kcal3.2g3.2g1.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138089