Miiluri

Keitä spagetti suolalla ja öljyllä maustetussa vedessä.

Kuulllota sipulisilppu öljyssä, lisää kinkku kuutioina ja hauduta hetki.

Lisää ns. kerma, persilja, mustapippuri (ja suolaa tarpeen mukaan).

Sekoita valutettu, kypsä spagetti kastikkeen kanssa ja lämmitä tarpeen mukaan kunnes juusto on sulanut kunnolla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g1.7g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Saunapalvikinkku (Atria 2,2%,siivu n.7g)1.7g1.5kcal0.3g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g1.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.7g2kcal0.2g0g0.2g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g25kcal1.4g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko6g12kcal0.7g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.4g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g200kcal11.3g21g8.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91686