Italialainen makaroonipata

Tomaattikastike:
1. Ruskista jauheliha ja mausta
2. Lisää n. 5dl tomaattimehua ja anne hautua n. 15 minuuttia
Kuorrtuskastike
1. Kiehauta rasva ja vehnäjauho
2. Lisää kerma vähitellen
3. Keitä hiljaa sekoittaen 5 min.
4. Mausta suolalla, muskottipähkinällä ja mustallapippurilla
5. Lisää 50 g juustoa kastikeeseen

Kaada vuokaan lihakastike, sitten keitetyt makaronit (5dl) ja lopuksi kuorrute.

Päälle juustoraastetta 50 grammaa ja uuniin 225 asteeseen 20 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Mruonala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1.6g2.2kcal0.3g0g0.1g0g
Makaroni (myllynparas raaka)1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Tomaattimehu Marli2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g17kcal1g2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g9kcal0.5g1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.5g0.2g0g
Arvot/100g100g133kcal7.8g15.6g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137322