Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio2.9g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 0.9g0.4kcal0.1g0g0g0g
Mansikka 2.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.8g0.6g0g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.4g0.3g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0g0g
Arvot/100g100g56kcal6.6g4.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191