Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.8g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g0.3g0.3kcal0.1g0g0g0g
Tomaatti, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Oltermanni 17%0.7g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal1g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g127kcal8.1g12.9g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289339