Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.5g3.3kcal0g0g0.4g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutaleita(lidl)0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g0.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g24kcal0.4g3g1g0.2g
Valittu annoskoko6g12kcal0.2g1.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.1g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g195kcal3.3g24.6g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306258