Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 3.9g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g0.6g1.1kcal0g0g0.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.4g1g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g87kcal3.2g8.1g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154