Juustokastike/kuorrute, karppi

Laita kerma ja munat kattilaan, kuumenna kiehumispisteeseen ja hämmennä kokoajan ettei munat ryyniydy.

Kun kastikepohja on sakeaa niin lisää juustoraasteet vähän kerrallaan sekaan ja lisää vielä mausteeksi valkopippuria ja muskottipähkinää.

Tämä sopii hyvin minkä tahansa kuorrutteeksi paljon juustonsa takia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1065 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima (Lidl)1.5g5.7kcal0.4g0g0.4g0g
Mozzarella juustoraaste, Lovilio (50g)0.9g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.9g10kcal0.1g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g39kcal1.6g0.2g3.4g0g
Valittu annoskoko6g20kcal0.8g0.1g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g311kcal12.7g1.6g27g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436741