Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green0.7g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Tomaattisose tomaattipyree 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal0.6g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.8g4.8g3.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764