Blistan uunilohi

Leikkaa tuoreeseen lohifileeseen viiltoja.

Käytä mausteina esim.

sitruunapippuria ja kalamaustetta.

Halutessasi voit lisätä suolaa.

Vuoan voi voidella öljyllä mikäli kalan pohjaantarttumisen haluaa estää.

Teelusikallinen esim.

auringonkukkaöljyä riittää.

Anna kalan maustua jääkaapissa yön yli, mikäli mahdollista.

Uuniin laittaessa lisää purkki ruokakermaa (esim.

Flora kevyt ruoka 7%) sekä Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus-prk.

Paista 175° n. 45min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Blista
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja3.1g5.2kcal0.5g0g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Puutarhurin sekoitus Apetit (parsakaali, porkkana, maissi)1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g16kcal1g0.2g1g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g124kcal7.9g1.6g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117982