Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)0.6g2kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g24kcal0.8g5g0g0.6g
Valittu annoskoko6g12kcal0.4g2.5g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1.3g0g0.2g
Arvot/100g100g197kcal6.5g40.3g0g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979