Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0g0.3kcal0g0g0g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto0.3g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Purjosipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.4g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)1g1.3kcal0.2g0g0.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g7kcal0.6g0g0.4g0g
Valittu annoskoko6g3kcal0.3g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g54kcal4.8g0g3.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836