Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 2.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Kymppi kevyt piirakkataikina1.8g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.1g
Oltermanni, perinteinen0.8g3kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)0.7g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g20kcal1g1.6g1g0.4g
Valittu annoskoko6g10kcal0.5g0.8g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g159kcal7.9g12.7g7.9g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729