Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 2g0.5kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 2g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g0.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal1.2g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.6g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g98kcal9.4g1.6g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374