Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.8g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal1g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.5g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g98kcal7.8g3.1g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585