Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Parsakaali brokkoli 2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g8kcal0.2g0g0.4g0g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0g0.1g0g
Arvot/100g100g63kcal1.5g0g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139