Rinkutinkun jauhelihaperunapata

Paistetaan jauheliha, kuoritaan ja pilkotaan perunat ja porkkanat viipaleiksi.

Ladotaan uuni pataan vuorotellen kerroksittain.

Tehdään lihaliemi ja kaadetaan vuokaan.

Lisätään vielä vettä niin paljon, että ainekset juuri ja juuri peittyvät.

Haudutetaan uunissa n. 200 astetta, kunnes ruoka on ihanan pehmeää ja kypsää.

Ruoassa voi käyttää lempimausteitaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1622 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.7g1.6kcal0g0.4g0g0g
Paistijauheliha 10%1.6g2.7kcal0.3g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal0.6g1g0.4g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g78kcal4.7g7.8g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244631