Rahkatorttu

RAHKATORTTU
175°C uunipellillinen tai 2 pyöreää vuokaa

Sekoita keskenään:

4 lasia vehnäj.

2 lasia sok.

2 tl leivinj.

2 tl soodaa
2 tl vaniljasok.

250 gr sulaa rasvaa (300)

Ota seoksesta syrjään 2 lasillista, jotka ripotellaan lopuksi päälle.

Lisää toiseen osaan, josta tulee torttupohja:

1 muna
1lasi piimää

Sekoita keskenään väliin tulevaa seosta varten:

2 prk rahkaa
1 lasi sok.

2 Munaa
1 tl vaniljasok.

1 sitruunan mehu ja raastettu kuori

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g1.5g1kcal0.2g0.1g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.1g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai AnniHelena kakkuvehnäjauho (Sunnuntai), annos 75g1.4g4.7kcal0.2g1g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g0.7g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g37kcal1g5.4g1.2g0g
Valittu annoskoko6g18kcal0.5g2.7g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.3g1.4g0.3g0g
Arvot/100g100g288kcal7.8g42.2g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107329