Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g1.3g2.1kcal0.3g0g0.1g0g
Voi 0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g21kcal1.4g1.2g1g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.7g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g5kcal0.4g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g159kcal10.8g9.2g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594