Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g0.8g3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g9kcal0.2g1.8g0g0.2g
Valittu annoskoko7g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Arvot/100g100g66kcal1.5g13.8g0g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970