Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi1.3g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal0.8g0g0.4g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.4g0g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0g0.1g0g
Arvot/100g100g75kcal6.2g0g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437