Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 2g2.4kcal0.4g0g0.1g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1.2g1kcal0g0g0.1g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal0.8g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.4g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g81kcal6.3g3.2g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391