Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 0.9g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g2g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Maito, Kevyt2.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal1g1.4g0.4g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.7g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g120kcal7.8g10.9g3.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040