Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3.9g5.1kcal0.5g0g0.3g0g
Voi 0.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1.1g6.3kcal0.3g0.1g0.6g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1.2g4.2kcal0g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g36kcal1.6g0.2g3.2g0g
Valittu annoskoko7g18kcal0.8g0.1g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna3g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g276kcal12.1g1.5g24.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765