Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g2g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Munakoiso 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0g0g0g
Broccoli 200 g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Ruohosipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g6kcal0g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g47kcal0g1.5g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378