Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 2.6g2kcal0g0.4g0g0g
Rasvaton maito viro (Alma)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.8kcal0.2g1.2g0g0.1g
Ohrajauho 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g23kcal0.8g4.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko6g11kcal0.4g2.1g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g177kcal6.3g32.8g1.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83369