Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green0.9g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.2g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha0.6g1kcal0.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtikaali 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g10kcal0.6g1g0.2g0.2g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.5g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g75kcal4.6g7.7g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90012