Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.7g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.7g6.2kcal0.5g0g0.5g0g
Purjosipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli, tuore0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g15kcal1g0.2g1g0.2g
Valittu annoskoko7g8kcal0.5g0.1g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g117kcal7.7g1.5g7.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932