Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 2.3g2.9kcal0.5g0g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%1.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Smetana, Valio, hyla0.6g2.3kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13g13kcal1g0.2g0.8g0g
Valittu annoskoko7g7kcal0.5g0.1g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g103kcal7.7g1.5g6.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162